Gemeente Brummen – Verleende evenementenvergunning, aankomst Sinterklaas op het Stationsplein en diverse activiteiten bij Logeer Huis Eerbeek.

DeEerbeekgids.nl kreeg de volgende bekendmaking binnen: Gemeente Brummen – Verleende evenementenvergunning, aankomst Sinterklaas op het Stationsplein en diverse activiteiten bij Logeer Huis Eerbeek..

Meer informatie over deze bekendmaking:

Status: aanvraag verleend Datum verzonden: 13 november 2023 - gelegenheid: Sinterklaas Eerbeek - activiteit: Ontvangst Sinterklaas op Stationsplein rond 14.00 uur (Sint komt met de stoomtrein) - datum: 18 november 2023 van 14.00 uur tot 15.30 uur - locatie: Stationsplein in Eerbeek - datum: 25 november 2023 - gelegenheid: Logeer Huis Eerbeek diverse activiteiten Verkeersmaatregelen: Ten behoeve van de veiligheid van de aanwezige personen tijdens de activiteit ontvangst van Sinterklaas in Eerbeek, zal de Coldenhovenseweg in Eerbeek worden afgezet op 18 november 2023, tussen 13.00 uur en 16:00 uur. De afzettingen worden geplaatst conform de richtlijnen van CROW (publicatie 96b). Zaaknummer: Z091555 Inzien stukken De aanvraag en de bijbehorende stukken liggen ter inzage in het gemeentehuis van Brummen. Deze kunnen op afspraak worden ingezien. Zie voor het maken van een afspraak www.brummen.nl. Bezwaar Belanghebbenden kunnen bezwaar maken tegen het genomen besluit. Dit is geregeld in de Algemene wet bestuursrecht. Het maken van bezwaar kan alleen door binnen zes weken na de dag van verzending van het besluit een bezwaarschrift in te dienen bij de burgemeester, Postbus 5, 6970 AA Brummen. Een bezwaarschrift moet ten minste voorzien zijn van de naam, adres en handtekening van de indiener, datum van de brief, omschrijving van het besluit waartegen het bezwaar is gericht en de argumenten van het bezwaar. Het indienen van een bezwaarschrift schorst de werking van het besluit niet, tenzij bij het besluit anders is vermeld. Daarom kan tijdens de bezwaarschriftenprocedure een ‘voorlopige voorziening’ worden gevraagd bij de voorzieningenrechter van de Rechtbank Gelderland, Locatie Arnhem, Postbus 9030, 6800 EM Arnhem.

 

Onderwerp: evenementenvergunning, lokalebekendmakingen uit categorie lokalebekendmakingen.

Dit artikel verscheen op deEerbeekgids.nl op 18-11-2023.

Laat dit artikel viral gaan in Eerbeek, deel het met je vrienden!

Auteur

Redactie deEerbeekgids.nl
Redactie deEerbeekgids.nl

Weet wat er speelt in jouw buurt. Wij krijgen van de gemeente altijd als eerste de laatste vergunning aanvragen & andere bekendmakingen. Wij delen deze met onze lezers.

  1. Bekendmakingen Eerbeek
  2. 57a82c12c20f14beecca7516f1c1e7fb

Gerelateerde berichten