Boon Repair & Telecom

Boon Repair & Telecom is een Mobiele-telefoonwinkel gelegen aan Stuijvenburchstraat 34-L in Eerbeek.

Meer informatie over Boon Repair & Telecom in Eerbeek

Boon Repair & Telecom is een bedrijf in Eerbeek dat gespecialiseerd is in het repareren van smartphones, tablets en moederborden. Ze nemen de tijd voor hun klanten en geven eerlijk en professioneel advies. Daarnaast zijn ze ook een officiële dealer van verschillende telecomproviders en kunnen ze je helpen bij het verlengen van je abonnement. Ze hebben dezelfde prijzen als de online telecomproviders. Naast nieuwe telefoons en laptops verkopen ze ook refurbished exemplaren. Boon Repair & Telecom heeft een expert in huis voor moederbord reparaties, maar ook voor reguliere reparaties, de verkoop van telefoons en abonnementen kun je bij hen terecht. Ze streven naar tevreden klanten en nodigen je uit om langs te komen in de winkel voor vragen of vrijblijvend advies. Ze zijn geopend van dinsdag tot en met vrijdag van 9:00 tot 18:00 uur en op zaterdag van 9:00 tot 17:00 uur.

Wil je weten wat Boon Repair & Telecom verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Boon Repair & Telecom of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Boon Repair & Telecom? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Boon Repair & Telecom het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Eerbeek. Opzoek naar Boon Repair & Telecom reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Boon Repair & Telecom

Bezoekers bekeken ook