Carservice Verbeek

Carservice Verbeek is een Autobedrijf/Garage gelegen aan Coldenhovenseweg 39 in Eerbeek.

Meer informatie over Carservice Verbeek in Eerbeek

Carservice Verbeek is al meer dan 12,5 jaar dé specialist in de regio als het gaat om het onderhoud van personenauto's, bedrijfswagens en campers. Ze staan bekend om hun betrouwbaarheid en eerlijke manier van zakendoen. Klantrelaties zijn belangrijk voor hen en ze bieden persoonlijke aandacht en advies voordat er reparaties worden uitgevoerd. Ze geven altijd een prijsopgaaf vooraf en komen hun afspraken na, zodat er geen verrassingen zijn. Door hun efficiënte bedrijfscultuur kunnen ze betaalbaar onderhoud aanbieden en dit merkt de klant in de portemonnee. Naast onderhoud, verkopen ze ook occasions in verschillende prijsklassen met dezelfde kernwaarden van betrouwbaarheid, betaalbaarheid en bekwaamheid. Ze inspecteren elke auto grondig voordat deze wordt verkocht. Jonge auto's of auto's vanaf €7.500,- worden verkocht met full service, inclusief garantie, APK en onderhoud volgens schema. Andere auto's worden ook grondig geïnspecteerd en voorzien van een verse APK voordat ze worden afgeleverd.

Wil je weten wat Carservice Verbeek verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Carservice Verbeek of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Carservice Verbeek? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Carservice Verbeek het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Eerbeek. Opzoek naar Carservice Verbeek reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Carservice Verbeek

Bezoekers bekeken ook