De Tijd eten & drinken

De Tijd eten & drinken is een Restaurant gelegen aan Stuijvenburchstraat 52 in Eerbeek.

Meer informatie over De Tijd eten & drinken in Eerbeek

De Tijd Eerbeek is een eetgelegenheid in het centrum van Eerbeek. Ze hebben 75 zitplaatsen binnen en een terras met 60 zitplekken. Ze serveren lunch en diner van dinsdag tot en met zondag en bieden ook diverse arrangementen en buffetten aan. Je kunt gratis parkeren voor de deur. De omgeving van Eerbeek is ideaal om te fietsen en wandelen, met bossen, heidevelden en vennetjes. De Veluwe is een prachtig gebied om te verkennen. Het restaurant ligt langs fiets- en wandelroutes, dus je kunt er ook terecht voor een kop koffie of lunch. De Tijd Eerbeek is gevestigd aan de Stuijvenburchstraat 5 en is geopend op dinsdag tot en met donderdag van 12:00 tot 22:00 uur, op vrijdag en zaterdag van 12:00 tot 23:00 uur en op zondag van 12:00 tot 22:00 uur.

Wil je weten wat De Tijd eten & drinken verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van De Tijd eten & drinken of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij De Tijd eten & drinken? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je De Tijd eten & drinken het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Eerbeek. Opzoek naar De Tijd eten & drinken reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. De Tijd eten & drinken

Bezoekers bekeken ook