Decorette Woonatelier Eerbeek

Decorette Woonatelier Eerbeek is een Woonwinkel gelegen aan Loenenseweg 36 in Eerbeek.

Meer informatie over Decorette Woonatelier Eerbeek in Eerbeek

In Eerbeek, op de Veluwe, is er een combinatie van een schildersbedrijf en een winkel genaamd Decorette Gabriël. Hierdoor kunnen ze een totaalpakket aanbieden voor het opknappen van huizen en panden. In de interieurwinkel kunnen klanten inspiratie opdoen op het gebied van kleur en sfeer. Daarnaast is er een nieuw inspiratiemagazine beschikbaar en is iedereen welkom in het woonatelier. Het assortiment van Decorette Eerbeek bestaat onder andere uit (3D) interieuradvies, gratis inmeten, montage en workshops. Het team bestaat uit de eigenaren Gerard en Diana Gabriël, en de interieurdesigners Gonny en Warja. De winkel is gevestigd aan de Loenenseweg in Eerbeek en is goed bereikbaar via de A50. Decorette Eerbeek biedt alles wat nodig is voor een smaakvolle inrichting, inclusief stoffen, zonwering, vloeren, verf, behang, meubels en woonaccessoires. Men kan contact opnemen met de klantenservice voor vragen en inspiratie kan worden opgedaan via de nieuwsbrief of het inspiratie-archief.

Wil je weten wat Decorette Woonatelier Eerbeek verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Decorette Woonatelier Eerbeek of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Decorette Woonatelier Eerbeek? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Decorette Woonatelier Eerbeek het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Eerbeek. Opzoek naar Decorette Woonatelier Eerbeek reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Decorette Woonatelier Eerbeek

Bezoekers bekeken ook