DekaMarkt Eerbeek

DekaMarkt Eerbeek is een Supermarkt gelegen aan Nobelstraat 22 in Eerbeek.

Meer informatie over DekaMarkt Eerbeek in Eerbeek

Belangrijke veiligheidswaarschuwing! Hamlet kauwgomballen medium 200 gram van Hamlet. Er is een belangrijke waarschuwing uitgegeven met betrekking tot de Hamlet kauwgomballen. Deze kauwgomballen, verkocht in een verpakking van 200 gram, vormen mogelijk een risico voor de veiligheid en gezondheid van consumenten. Het advies is om de kauwgomballen niet te consumeren en terug te brengen naar de winkel waar ze zijn gekocht. De winkel zal zorgen voor een passende oplossing. Het is nog niet bekend wat het specifieke probleem is met de kauwgomballen, maar er wordt dringend geadviseerd om deze niet te eten. De veiligheid en gezondheid van consumenten staat voorop en daarom wordt er alles aan gedaan om dit probleem op te lossen.

Wil je weten wat DekaMarkt Eerbeek verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van DekaMarkt Eerbeek of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij DekaMarkt Eerbeek? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je DekaMarkt Eerbeek het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Eerbeek. Opzoek naar DekaMarkt Eerbeek reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. DekaMarkt Eerbeek

Bezoekers bekeken ook