Equi-Release

Equi-Release is een Paardrijservice gelegen aan Odinkerf 17 in Eerbeek.

Meer informatie over Equi-Release in Eerbeek

Equi-release paardenmassage is een website waar je meer informatie kunt vinden over de voordelen van massage voor paarden. Massage kan helpen bij spierproblemen die kunnen ontstaan door (over)belasting. Daarnaast biedt Equi-release ook personal training aan, zodat je zelf ook fit blijft zonder je paard in de weg te zitten. Als je een afspraak wilt maken of vragen hebt, kun je telefonisch of per mail contact opnemen. Ilona Valkenburg, de oprichter van Equi-release, heeft een diploma fysiotherapie en heeft zich gespecialiseerd in paardensportmassage. Ze heeft een opleiding gevolgd bij Aeres in Barneveld en is aangesloten bij de beroepsvereniging VPSN voor kwaliteitsgarantie.

Wil je weten wat Equi-Release verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Equi-Release of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Equi-Release? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Equi-Release het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Eerbeek. Opzoek naar Equi-Release reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Equi-Release

Bezoekers bekeken ook