Gemeente Brummen – Ingetrokken omgevingsvergunning, het kappen van een grove den en douglasspar en de weigering van het kappen van een Amerikaanse eik, op de locatie Prinses Mariannelaan 4, Eerbeek

DeEerbeekgids.nl kreeg de volgende bekendmaking binnen: Gemeente Brummen – Ingetrokken omgevingsvergunning, het kappen van een grove den en douglasspar en de weigering van het kappen van een Amerikaanse eik, op de locatie Prinses Mariannelaan 4, Eerbeek.

Meer informatie over deze bekendmaking:

Gemeente Brummen – Ingetrokken omgevingsvergunning, Prinses Mariannelaan 4, EerbeekKenmerk: 2023-2013Soort: Ingetrokken omgevingsvergunningProcedure: reguliereOntvangstdatum: 04-10-2023Omschrijving: het kappen van een grove den en douglasspar en de weigering van het kappen van een Amerikaanse eikLocatie: Prinses Mariannelaan 4, EerbeekDit is een kennisgeving van een Ingetrokken omgevingsvergunning. Hiertegen kunnen derden geen bezwaar maken.Burgemeester en wethouders van Brummen

 

Onderwerp: Ruimte en infrastructuur | Organisatie en beleid, officielepublicaties uit categorie officielepublicaties/gmb/2023.

Dit artikel verscheen op deEerbeekgids.nl op 30-11-2023.

Laat dit artikel viral gaan in Eerbeek, deel het met je vrienden!

Auteur

Redactie deEerbeekgids.nl
Redactie deEerbeekgids.nl

Weet wat er speelt in jouw buurt. Wij krijgen van de gemeente altijd als eerste de laatste vergunning aanvragen & andere bekendmakingen. Wij delen deze met onze lezers.

  1. Bekendmakingen Eerbeek
  2. gmb-2023-508253

Gerelateerde berichten