Gemeente Brummen - Melding Activiteitenbesluit milieubeheer, voor het veranderen van het bedrijf PilloPak B.V., Coldenhovenseweg 89 te Eerbeek

DeEerbeekgids.nl kreeg de volgende bekendmaking binnen: Gemeente Brummen - Melding Activiteitenbesluit milieubeheer, voor het veranderen van het bedrijf PilloPak B.V., Coldenhovenseweg 89 te Eerbeek.

Meer informatie over deze bekendmaking:

Er is op 9 november 2023 een Melding Activiteitenbesluit milieubeheer ingediend voor:Status: meldingLocatie: Coldenhovenseweg 89, 6961 EC te Eerbeek Voor: het vervangen van drie golfkartonmachines door één nieuwe golfkartonmachineZaakdossier: OVIJ2023OMA01968Inzien meldingDe melding en de bijbehorende stukken kunnen op afspraak worden ingezien. Zie voor het maken van een afspraak www.brummen.nl.Voor inlichtingen kunt u terecht bij de Omgevingsdienst Veluwe, bereikbaar via (055) 580 17 05 of info@odveluwe.nl. Deze bekendmaking heeft een informatief karakter. Er kan geen bezwaar of beroep worden ingesteld.

 

Onderwerp: Ruimte en infrastructuur | Organisatie en beleid, officielepublicaties uit categorie officielepublicaties/gmb/2024.

Dit artikel verscheen op deEerbeekgids.nl op 08-03-2024.

Laat dit artikel viral gaan in Eerbeek, deel het met je vrienden!

Auteur

Redactie deEerbeekgids.nl
Redactie deEerbeekgids.nl

Weet wat er speelt in jouw buurt. Wij krijgen van de gemeente altijd als eerste de laatste vergunning aanvragen & andere bekendmakingen. Wij delen deze met onze lezers.

  1. Bekendmakingen Eerbeek
  2. gmb-2024-104417

Gerelateerde berichten