hart for her Eerbeek

hart for her Eerbeek is een Sportcomplex gelegen aan Stuijvenburchstraat 101 in Eerbeek.

Meer informatie over hart for her Eerbeek in Eerbeek

Het team van hart for her Eerbeek heet je welkom en staat klaar om je te helpen. Bij hart for her draait het om je goed voelen in je eigen lichaam. Samen met andere vrouwen kun je bewegen in een prettige en veilige omgeving. Je kunt fit worden in slechts 30 minuten. De locatie is Stuijvenburchstraat 1016961 CV Eerbeek en je kunt altijd langskomen voor een proefles. Deze les is vrijblijvend en je gegevens worden alleen gebruikt voor het maken van de afspraak. Na de proefles worden je gegevens verwijderd, tenzij je schriftelijk anders vraagt. Je ontvangt een bevestigingsmail als de aanvraag is geslaagd. In het pand is ook Food&Lifestyle Mariëlle gevestigd, waar je terecht kunt voor hulp bij een gezonde levensstijl en afvallen. Er is een kennismakingsactie waarbij je 5 weken onbeperkt kunt proberen voor €55 inclusief intake. Er zijn geen verplichtingen achteraf. Hart for her ondersteunt de Nederlandse Hartstichting en streeft ernaar om een miljoen vrouwen sterker te maken. Bij hart for her kun je gewoon binnenkomen zoals je bent, want zo ben je goed.

Wil je weten wat hart for her Eerbeek verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van hart for her Eerbeek of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij hart for her Eerbeek? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je hart for her Eerbeek het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Eerbeek. Opzoek naar hart for her Eerbeek reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. hart for her Eerbeek

Bezoekers bekeken ook