Huisartsenpraktijk Broekhuis, Eerbeek

Huisartsenpraktijk Broekhuis, Eerbeek is een Huisarts gelegen aan Smeestraat 19 in Eerbeek.

Meer informatie over Huisartsenpraktijk Broekhuis, Eerbeek in Eerbeek

Op de website van Huisartsenpraktijk Broekhuis kunt u praktijkinformatie en enkele gezondheidsinformatie vinden. U kunt uw medicatie bestellen via de digitale patiëntenomgeving, maar u moet zich eerst registreren en telefonisch worden gecontroleerd. Het kan even duren voordat u hiervan gebruik kunt maken. Tot die tijd kunt u uw medicatie herhalen via de herhaalreceptenlijn. De praktijk is gesloten van 1 t/m 5 januari 2024 vanwege vakantie, maar er zijn artsen beschikbaar voor waarneming. Voor spoedgevallen buiten kantooruren kunt u contact opnemen met de Huisartsen post. Er zijn ook vacatures voor een waarnemend huisarts en een assistente. De griepvaccinatie vindt plaats op 31 oktober in het Pater Dekkerhuis. Griep kan ernstige ziekte veroorzaken, vooral bij mensen van 60 jaar en ouder en mensen met bepaalde aandoeningen. De griepprik is gratis voor mensen die extra risico lopen. Dit jaar ontvangen ook zwangere vrouwen en mensen met een cochleair implantaat een uitnodiging voor de gratis griepprik. Patiënten geboren tussen 01-01-1953 en 31-12-1956 ontvangen ook een oproep voor de pneumokokkenprik.

Wil je weten wat Huisartsenpraktijk Broekhuis, Eerbeek verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Huisartsenpraktijk Broekhuis, Eerbeek of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Huisartsenpraktijk Broekhuis, Eerbeek? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Huisartsenpraktijk Broekhuis, Eerbeek het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Eerbeek. Opzoek naar Huisartsenpraktijk Broekhuis, Eerbeek reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Huisartsenpraktijk Broekhuis, Eerbeek

Bezoekers bekeken ook