Johannas Handelshuis

Johannas Handelshuis is een Woonwinkel gelegen aan Karel van Gelreweg 30 in Eerbeek.

Meer informatie over Johannas Handelshuis in Eerbeek

Bij Johanna's Handelshuis kun je unieke en industriële meubelstukken vinden, zoals werkbanken, lockerkasten, stoelen en krukjes. Deze meubels hebben allemaal een verhaal en een verleden. Denk bijvoorbeeld aan een lockerkast die in een fabriek als kleedruimte heeft gestaan, of een stalen werkbank die gebruikt is in de industrie. Ook kun je bij Johanna's Handelshuis terecht voor houten stoelen uit oude scholen of bedrijfskantines. Het Handelshuis is altijd op zoek naar unieke producten en je kunt op hun website ontdekken welke meubels ze aanbieden. Als je op zoek bent naar een specifiek meubel, kunnen ze ook actief voor je op zoek gaan. Ze ontvangen graag reviews en je kunt contact met hen opnemen via e-mail of telefoon. Het bezoekadres is Karel van Gelreweg 30, 6961 LB Eerbeek.

Wil je weten wat Johannas Handelshuis verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Johannas Handelshuis of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Johannas Handelshuis? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Johannas Handelshuis het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Eerbeek. Opzoek naar Johannas Handelshuis reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Johannas Handelshuis

Bezoekers bekeken ook