Konijnenberg Bos en Groen

Konijnenberg Bos en Groen is een Boomverzorging gelegen aan Ringlaan 23 in Eerbeek.

Meer informatie over Konijnenberg Bos en Groen in Eerbeek

Konijnenberg Bos en Groen is een hoveniersbedrijf dat al sinds 1989 actief is in Eerbeek en omstreken. Ze bieden verschillende diensten aan, zoals ontwerp, aanleg, onderhoud en renovatie van tuinen. Daarnaast zijn ze gespecialiseerd in boomverzorging, waarbij ze geloven dat elke boom verzorging nodig heeft voor een langere levensduur. Ze zorgen ervoor dat bomen veilig zijn door regelmatig te snoeien en te verzorgen, en ze bestrijden ziekten en plagen. Het bedrijf werkt voor verschillende klanten, waaronder kleine en grote bedrijven, overheden, instellingen en particulieren. Ze hebben ook vacatures openstaan voor een Vakbekwaam Hovenier en European Tree Workers. Voor meer informatie en contactgegevens kun je terecht op hun website.

Wil je weten wat Konijnenberg Bos en Groen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Konijnenberg Bos en Groen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Konijnenberg Bos en Groen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Konijnenberg Bos en Groen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Eerbeek. Opzoek naar Konijnenberg Bos en Groen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Konijnenberg Bos en Groen

Bezoekers bekeken ook