Kwalitaria Délifrance Eerbeek

Kwalitaria Délifrance Eerbeek is een Cafetaria gelegen aan Stuijvenburchstraat 151 in Eerbeek.

Meer informatie over Kwalitaria Délifrance Eerbeek in Eerbeek

Bij Kwalitaria Délifrance in Eerbeek kun je genieten van heerlijke maaltijden. Deze snackbar heeft meer te bieden dan alleen snacks, zoals smakelijke snackmenu's, belegde broodjes, maaltijdsalades en schepijs. Je kunt er ook genieten van een lekkere burger, zoals de Eerbeekse burger met frietsaus, curry en zoetzure komkommer. De burgers worden gemaakt van MRIJ-rundvlees van topkwaliteit. Daarnaast kun je ook kiezen voor een goulashkroket of een bittergarnituur. Kwalitaria Eerbeek heeft een gevarieerd menu met lekkernijen voor iedereen. Je kunt contact opnemen met de snackbar via het opgegeven telefoonnummer en e-mailadres.

Wil je weten wat Kwalitaria Délifrance Eerbeek verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Kwalitaria Délifrance Eerbeek of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kwalitaria Délifrance Eerbeek? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kwalitaria Délifrance Eerbeek het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Eerbeek. Opzoek naar Kwalitaria Délifrance Eerbeek reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Kwalitaria Délifrance Eerbeek

Bezoekers bekeken ook