Mels Lifestyle

Mels Lifestyle is een Kledingwinkel gelegen aan Kloosterstraat 1 in Eerbeek.

Meer informatie over Mels Lifestyle in Eerbeek

MELS Lifestyle is een trendy winkel in Eerbeek waar je terecht kunt voor stijlvolle kleding, decoratie, cadeaus en nog veel meer. In de damesboetiek kun je de leukste kledingcombinaties samenstellen met behulp van een styliste. Ze helpt je met het kiezen van de juiste accessoires en kleuren. Daarnaast biedt Mels Lifestyle ook een ruim assortiment aan huis- en tuindecoraties, brocante en leuke cadeaus. De winkel heeft ook een gezellige koffie- en theeschenkerij waar je kunt genieten van een kop cappuccino of thee, samen met iets lekkers zoals Luikse Wafels of appeltaart. De winkel is gelegen aan de Kloosterstraat 1A in het centrum van Eerbeek. Voor meer informatie kun je contact opnemen via telefoonnummer 06-14268774 of e-mailadres info@melslifestyle.nl.

Wil je weten wat Mels Lifestyle verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Mels Lifestyle of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Mels Lifestyle? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Mels Lifestyle het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Eerbeek. Opzoek naar Mels Lifestyle reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Mels Lifestyle

Bezoekers bekeken ook