Office Deal

Office Deal is een Kantoorboekhandel gelegen aan Stuijvenburchstraat 36 in Eerbeek.

Meer informatie over Office Deal in Eerbeek

Inez Hendriks is de eigenaar van kantoorboekhandel Hendriks, een bedrijf dat al 50 jaar in Eerbeek bestaat. Ze gelooft in de combinatie van een fysieke winkel en een webshop en heeft meer dan 18.000 kantoorartikelen op voorraad. Als klanten iets niet kunnen vinden, gaat ze graag voor ze op zoek. Recentelijk heeft ze succesvolle zoekopdrachten uitgevoerd voor onder andere papier, iPad hoezen, notitieblokken, printers, USB-sticks en monitoren. Inez levert haar producten met zorg en aandacht en hoopt klanten te verwelkomen in haar winkel of webshop. De contactgegevens van kantoorboekhandel Hendriks zijn te vinden op de website.

Wil je weten wat Office Deal verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Office Deal of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Office Deal? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Office Deal het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Eerbeek. Opzoek naar Office Deal reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Office Deal

Bezoekers bekeken ook