Professionele tennisbegeleiding R. de Gans

Professionele tennisbegeleiding R. de Gans is een Tennisvereniging gelegen aan Stuijvenburchstraat 9 in Eerbeek.

Meer informatie over Professionele tennisbegeleiding R. de Gans in Eerbeek

Professionele tennisbegeleiding is beschikbaar voor gemotiveerde spelers van elk niveau die het beste uit zichzelf willen halen. Er zijn ook mogelijkheden voor spelers die een professionele tennisloopbaan ambiëren. Het doel is om optimale trainingsomstandigheden te creëren, waarbij spelers individueel begeleid worden om zo veel mogelijk vooruitgang te boeken. Roald de Gans is een professionele tennisbegeleider die zijn CIOS-diploma behaalde in 2002 en zich verder ontwikkelde door trainingen te volgen bij voormalige professionele tennissers. Tennisbegeleiding werkt volgens het natuurlijke leerproces, waarbij spelers zelf technieken en tactieken ontdekken. Tijdens de trainingen worden spelers uitgedaagd om zelf na te denken en worden er geen oordelen gegeven over goed of fout. Tennisbegeleiding biedt ook een voortraject voor spelers van 5 tot 8 jaar, waarbij ze groepstrainingen en/of individuele trainingen kunnen volgen om hun basis voor wedstrijdtennis te leggen. Spelers kunnen zelf het aantal trainingen per week kiezen en er zijn verschillende pakketten beschikbaar, inclusief loop-/coördinatietraining en fitness. Er wordt verwacht dat spelers deelnemen aan competities en toernooien. Daarnaast kunnen spelers gebruik maken van een sportmasseur, mentale training en persoonlijke coaching. Alle trainingen worden in principe gegeven in Dieren, maar in sommige gevallen kan er uitgeweken worden naar andere locaties. Er is ook een fitness trainer en sportmasseur beschikbaar.

Wil je weten wat Professionele tennisbegeleiding R. de Gans verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Professionele tennisbegeleiding R. de Gans of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Professionele tennisbegeleiding R. de Gans? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Professionele tennisbegeleiding R. de Gans het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Eerbeek. Opzoek naar Professionele tennisbegeleiding R. de Gans reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Professionele tennisbegeleiding R. de Gans

Bezoekers bekeken ook