Restaurant De Korenmolen

Restaurant De Korenmolen is een Restaurant gelegen aan Kanaalweg 3 in Eerbeek.

Meer informatie over Restaurant De Korenmolen in Eerbeek

In het Grand Cafe De Korenmolen, gelegen tussen het Veluwe Massief en de IJsselvallei in Eerbeek, kan je genieten van ontspanning en culinair genot. De Korenmolen is een ideale locatie voor bruiloften, met de mogelijkheid om de ceremonie zelf te houden. Of je nu onder de bomen in de tuin, in de historische oliemolen, bij de openhaard in het restaurant of in de sfeervol uitgelichte zaal wilt trouwen, alles is mogelijk. De Korenmolen heeft bijna 20 jaar ervaring met het vieren van bruiloften, en nu zijn ze ook aangewezen als officiële trouwlocatie door de gemeente Brummen. Ze helpen graag met de planning van de dag en zorgen ervoor dat het de perfecte dag wordt die bij jullie past. Neem contact op voor een persoonlijk gesprek over de mogelijkheden.

Wil je weten wat Restaurant De Korenmolen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Restaurant De Korenmolen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Restaurant De Korenmolen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Restaurant De Korenmolen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Eerbeek. Opzoek naar Restaurant De Korenmolen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Restaurant De Korenmolen

Bezoekers bekeken ook