t Gerij

t Gerij is een Rijschool gelegen aan in .

Meer informatie over t Gerij in

Rijschool 't Gerij is een rijschool die sinds 2002 rijlessen verzorgt. Ze hebben goede lesauto's en betrouwbare instructeurs. Het enige doel van de rijschool is om ervoor te zorgen dat jij slaagt voor je rijbewijs. Ze willen dat je de volgende bent die slaagt en hebben al vele succesvolle leerlingen gehad. Ze bieden maatwerk en verschillende pakketten aan, waaronder een pakket waarmee je je rijbewijs kunt halen voor 1.117,50 euro. Daarnaast bieden ze ook lessen aan voor het halen van rijbewijs B, het behalen van je theorie-examen, een spoedopleiding en het halen van rijbewijs BE. Ze hebben meerdere instructeurs, waaronder Ninon, Jeannette Donker en Marja van Wijk. De rijschool is altijd beschikbaar voor ondersteuning en veiligheid staat bij hen voorop.

Wil je weten wat t Gerij verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van t Gerij of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij t Gerij? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je t Gerij het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Eerbeek. Opzoek naar t Gerij reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. t Gerij

Bezoekers bekeken ook