Tandartspraktijk Fabels

Tandartspraktijk Fabels is een Tandarts gelegen aan Louise de Colignylaan 2 in Eerbeek.

Meer informatie over Tandartspraktijk Fabels in Eerbeek

Tandartspraktijk Fabels heet u welkom en biedt reguliere tandheelkunde en orthodontie behandelingen aan. U kunt een afspraak maken door te bellen naar het opgegeven telefoonnummer. Het is belangrijk om minimaal 24 uur van tevoren uw afspraak af te zeggen, anders worden er kosten in rekening gebracht. Als u nog geen patiënt bent, kunt u contact opnemen voor meer informatie of u direct inschrijven. Er kan een wachtlijst zijn, maar tijdens het telefoongesprek worden de mogelijkheden besproken. Er wordt ook een herinneringsbericht gestuurd via SMS een dag voor de afspraak. De facturatie en inning van de rekening wordt uitbesteed. U ontvangt een gespecificeerde rekening waarop staat welk deel vergoed wordt door de zorgverzekeraar en welk deel u zelf moet betalen. Voor meer informatie en betaling kunt u terecht op de website. Behandelingen worden ingediend bij de zorgverzekeraar, tenzij anders aangegeven. Duurzaam behoud van uw gebit staat centraal in alle behandelingen en er wordt maatwerk geleverd op basis van uw behoeften. Als u meer informatie wilt of een afspraak wilt maken, kunt u contact opnemen. Nieuwe patiënten zijn nog welkom.

Wil je weten wat Tandartspraktijk Fabels verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Tandartspraktijk Fabels of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Tandartspraktijk Fabels? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Tandartspraktijk Fabels het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Eerbeek. Opzoek naar Tandartspraktijk Fabels reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Tandartspraktijk Fabels

Bezoekers bekeken ook