Vereniging Wereldwinkel Eerbeek

Vereniging Wereldwinkel Eerbeek is een Winkel gelegen aan Stuijvenburchstraat 99 in Eerbeek.

Meer informatie over Vereniging Wereldwinkel Eerbeek in Eerbeek

De Vereniging Wereldwinkel Eerbeek heeft helaas geen verkooplocatie meer vanaf 31 december 2022, waardoor ze niet langer winkelactiviteiten kunnen uitoefenen. Dit treurige nieuws heeft ertoe geleid dat de leden tijdens de Algemene Ledenvergadering van 18 april 2023 hebben gestemd voor de ontbinding van de vereniging. Het lijkt erop dat ze geen andere optie zagen, gezien het ontbreken van een plek om hun producten te verkopen. Het is jammer dat deze wereldwinkel niet langer kan blijven bestaan, omdat ze ongetwijfeld een positieve impact hebben gehad op de gemeenschap van Eerbeek.

Wil je weten wat Vereniging Wereldwinkel Eerbeek verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Vereniging Wereldwinkel Eerbeek of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Vereniging Wereldwinkel Eerbeek? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Vereniging Wereldwinkel Eerbeek het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Eerbeek. Opzoek naar Vereniging Wereldwinkel Eerbeek reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Vereniging Wereldwinkel Eerbeek

Bezoekers bekeken ook