112 Eerbeek

Op deze pagina delen we alle actuele 112 meldingen (soms ook P2000-meldingen genoemd) in Eerbeek die worden gedaan door politie, brandweer, traumahelikopter en ambulancedienst. Zo blijf jij op de hoogte van wat er zich afspeelt in de stad. 

Wanneer er een 112 melding in Eerbeek is gedaan en er rijdt politie of brandweer door jouw wijk heen, kan je hier lezen wat er gaande is. Wij delen al het laatste nieuws zo snel mogelijk.

De meldingen die je hier leest komen direct uit het P2000 netwerk. Het P2000 netwerk wordt gebruikt door alle hulpdiensten in Nederland. 

Bekijk alle 112-meldingen voor Eerbeek hieronder. Ga bij recente P2000-meldingen in Eerbeek zelf niet kijken bij de calamiteit, zodat de hulpdiensten niet in de weg worden gezeten.

Laatste 112 meldingen Eerbeek

Wanneer mag je het alarmnummer 112 bellen?

Je mag het alarmnummer 112 bellen wanneer er spoed is. Dat is bijvoorbeeld wanneer jijzelf of iemand anders dringend medische hulp nodig hebt. Dit kan zijn bij een ongeluk of ongeval in Eerbeek, als je een brand in Eerbeek ziet of als je getuige bent van een misdrijf, denk hierbij aan mishandeling of een inbraak. Dit zijn situaties waarin je 112 belt. 

In situaties waarin er geen spoed is maar je wel hulp nodig hebt, dan bel je het landelijke politienummer 0900-8844.

112 melding Eerbeek

Heb je informatie voor ons die van belang is, stuur ons dan een bericht via onze contactpagina.