Aanvraag vergunning voor een goedkeuring voor geotechnisch onderzoek op de locatie Doonweg 0 te Eerbeek zaaknummer AB24.00946

DeEerbeekgids.nl kreeg de volgende bekendmaking binnen: Aanvraag vergunning voor een goedkeuring voor geotechnisch onderzoek op de locatie Doonweg 0 te Eerbeek zaaknummer AB24.00946.

Meer informatie over deze bekendmaking:

De Provincie Gelderland heeft een aanvraag voor een omgevingsvergunning ontvangen. De vergunning is aangevraagd voor een goedkeuring voor geotechnisch onderzoek op de locatie Doonweg 0 te Eerbeek.   Waarom publiceert de provincie dit bericht? Een omgevingsvergunning wordt bij de provincie aangevraagd om toestemming te krijgen om iets te bouwen, verbouwen, slopen, kappen of aan te leggen. Met dit bericht laat de provincie u weten dat er misschien iets verandert in uw omgeving. Dan kunt u hier op tijd op reageren.   Wanneer neemt de provincie een besluit over de aanvraag van de vergunning? Waarschijnlijk neemt de provincie voor 16 juli 2024 een definitief besluit over de aanvraag van de vergunning. Als de provincie van plan is de vergunning te verlenen, publiceert de provincie daarover een nieuw bericht. Vanaf dat moment kunt u de vergunning die de provincie van plan is te verlenen bekijken en hierop reageren. U kunt nu nog niet reageren.   Heeft u vragen over de aanvraag van de vergunning? U kunt nu alvast de aanvraag van de vergunning bekijken en hierover vragen stellen. Hiervoor kunt u contact opnemen met de Omgevingsdienst Regio Nijmegen. Dit kan via het telefoonnummer 024 751 77 00.

 

Onderwerp: omgevingsvergunning, lokalebekendmakingen uit categorie lokalebekendmakingen.

Dit artikel verscheen op deEerbeekgids.nl op 05-06-2024.

Laat dit artikel viral gaan in Eerbeek, deel het met je vrienden!

Auteur

Picture of Redactie deEerbeekgids.nl
Redactie deEerbeekgids.nl

Weet wat er speelt in jouw buurt. Wij krijgen van de gemeente altijd als eerste de laatste vergunning aanvragen & andere bekendmakingen. Wij delen deze met onze lezers.

  1. Bekendmakingen eerbeek
  2. 27a2ba9220bcc0f447fae8cf9b455c1f

Gerelateerde berichten