Gemeente Brummen – Verleende evenementenvergunning, Kermis Eerbeek, te Kanaalweg 3 in Eerbeek.

DeEerbeekgids.nl kreeg de volgende bekendmaking binnen: Gemeente Brummen – Verleende evenementenvergunning, Kermis Eerbeek, te Kanaalweg 3 in Eerbeek..

Meer informatie over deze bekendmaking:

Status: aanvraag verleend Datum verzonden: 24 mei 2024 - Gelegenheid: Eerbeekse Kermis - Activiteit: Dorpsfeest - Datum: 30 mei 2024, van 14.00 uur tot 00.00 uur; 31 mei 2024, van 14.00 uur tot 02.30 uur; 01 juni 2024, van 14.00 uur tot 02.30 uur; 02 juni 2024, van 14.00 uur tot 00.00 uur - Locatie: Kanaalweg 3 in Eerbeek Verkeersmaatregelen: De Kanaalweg, vanaf de kruising van de Kanaalweg met ’t Hungeling tot aan de kruising nabij de muziekkoepel (dus nabij de Korenmolen) wordt gedurende het evenement tussen 14.00 en 02.00 uur afgesloten voor het doorgaande verkeer. Bij de Molenstraat ter hoogte van ’t Hungeling, bij de Kanaalweg ter hoogte van ’t Hungeling en bij 't Hungeling ter hoogte van splitsing met 't Hungeling bij huisnummer 4 worden afzethekken geplaatst. Daarnaast worden op de Molenstraat bij Dr. Gunningstraat, 't Hungeling bij de Lageweg en de Kanaalweg bij de Apeldoornseweg afzethekken met bord "doorgaand rijverkeer gestremd" geplaatst. Op 't Hungeling van huisnummer 3a tot Kanaalweg huisnummer 8 en de Dr. Gunningstraat van huisnummer 9 tot de Molenstraat wordt aan beide zijden van de weg een parkeerverbod ingesteld. Aan Dr. Gunningstraat, aan weilandzijde, van huisnummer 9 tot de Smeestraat en aan de Molenstraat aan even genummerde zijde van Derickxkamp tot ’t Hungeling wordt een parkeerverbod aan één zijde van de weg ingesteld. Zaaknummer: Z099653 Inzien stukken De aanvraag en de bijbehorende stukken liggen ter inzage in het gemeentehuis van Brummen. Deze kunnen op afspraak worden ingezien. Zie voor het maken van een afspraak www.brummen.nl. Bezwaar Belanghebbenden kunnen bezwaar maken tegen het genomen besluit. Dit is geregeld in de Algemene wet bestuursrecht. Het maken van bezwaar kan alleen door binnen zes weken na de dag van verzending van het besluit een bezwaarschrift in te dienen bij de burgemeester, Postbus 5, 6970 AA Brummen. Een bezwaarschrift moet ten minste voorzien zijn van de naam, adres en handtekening van de indiener, datum van de brief, omschrijving van het besluit waartegen het bezwaar is gericht en de argumenten van het bezwaar. Het indienen van een bezwaarschrift schorst de werking van het besluit niet, tenzij bij het besluit anders is vermeld. Daarom kan tijdens de bezwaarschriftenprocedure een ‘voorlopige voorziening’ worden gevraagd bij de voorzieningenrechter van de Rechtbank Gelderland, Locatie Arnhem, Postbus 9030, 6800 EM Arnhem.

 

Onderwerp: evenementenvergunning, lokalebekendmakingen uit categorie lokalebekendmakingen.

Dit artikel verscheen op deEerbeekgids.nl op 31-05-2024.

Laat dit artikel viral gaan in Eerbeek, deel het met je vrienden!

Auteur

Picture of Redactie deEerbeekgids.nl
Redactie deEerbeekgids.nl

Weet wat er speelt in jouw buurt. Wij krijgen van de gemeente altijd als eerste de laatste vergunning aanvragen & andere bekendmakingen. Wij delen deze met onze lezers.

  1. Bekendmakingen eerbeek
  2. 4fe9046ea5323e21712ace15331b569b

Gerelateerde berichten