ATB-club Last Gear

ATB-club Last Gear is een Fietsclub gelegen aan Händelstraat 49 in Eerbeek.

Meer informatie over ATB-club Last Gear in Eerbeek

Last Gear is een mountainbikevereniging uit Eerbeek en omstreken met ongeveer 250 leden. De vereniging biedt activiteiten aan op verschillende fietsniveaus, zoals mountainbiken, racefietsen en gravelbiken. Op zondag fietsen ze met groepen van maximaal 10 personen in de bossen, en van april tot en met september ook op dinsdag- en donderdagavond. Last Gear organiseert ook clubactiviteiten en evenementen voor de leden. Naast mountainbiken zijn er ook mogelijkheden voor racefietsen. De belevenissen, activiteiten en evenementen worden gebundeld in het jaarboek van Last Gear. De vereniging is aangesloten bij de Nederlandse Toer Fiets Unie (NTFU) en de Koninklijke Nederlandse Wieler Unie (KNWU). Bij Last Gear wordt er veilig en met respect voor mens, dier en natuur gesport. Er zijn gedragsregels en een protocol sociaal veilig sporten opgesteld. Het clubgebouw van Last Gear bevindt zich aan de Händelstraat 49, 6961 AB Eerbeek.

Wil je weten wat ATB-club Last Gear verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van ATB-club Last Gear of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij ATB-club Last Gear? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je ATB-club Last Gear het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Eerbeek. Opzoek naar ATB-club Last Gear reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. ATB-club Last Gear

Bezoekers bekeken ook