B&B Leuk Adresje

B&B Leuk Adresje is een Bed & Breakfast gelegen aan Professor Weberlaan 2 in Eerbeek.

Meer informatie over B&B Leuk Adresje in Eerbeek

Aan de rand van Eerbeek op de Veluwe bevindt zich een "Leuk Adresje" voor gasten. Het bestaat uit twee mooie vakantiewoningen met een keukenblokje, eigen badkamer en terras. De ligging is ideaal voor dagjes uit, wandelingen en fietstochten. Gasten zijn volledig vrij en het ontbijt is aanwezig in de woning. Bij mooi weer wordt geadviseerd om op het terras te ontbijten en te genieten van de bloemen, paarden, vogels, wilde konijntjes en eekhoorntjes. 's Nachts laat de uil zich horen. De gastheer en gastvrouw, Henk en Ineke Boer, runnen deze Bed & Breakfast genaamd "een Leuk Adresje" aan de Prof.Weberlaan 2 in Eerbeek. Ze zijn bereikbaar op het telefoonnummer 0313-654899 en het IBAN-nummer voor reserveringen is NL08 RABO 0313610223.

Wil je weten wat B&B Leuk Adresje verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van B&B Leuk Adresje of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij B&B Leuk Adresje? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je B&B Leuk Adresje het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Eerbeek. Opzoek naar B&B Leuk Adresje reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. B&B Leuk Adresje

Bezoekers bekeken ook