Gemeente Brummen – Verleende evenementenvergunning, Eerbeekse Paard- en Ponydagen, te Prof. Weberlaan 5 in Eerbeek.

DeEerbeekgids.nl kreeg de volgende bekendmaking binnen: Gemeente Brummen – Verleende evenementenvergunning, Eerbeekse Paard- en Ponydagen, te Prof. Weberlaan 5 in Eerbeek..

Meer informatie over deze bekendmaking:

Status: aanvraag verleend Datum verzonden: 28 mei 2024 - Gelegenheid: Eerbeekse Paard- en Ponydagen - Activiteit: Concours Hippique - Datum: zaterdag 01 juni 2024, van 09.00 uur tot 16.00 uur; zondag 02 juni 2024, van 09.00 uur tot 15.00 uur - Locatie: Prof. Weberlaan 5 in Eerbeek Zaaknummer: Z098951 Inzien stukken De aanvraag en de bijbehorende stukken liggen ter inzage in het gemeentehuis van Brummen. Deze kunnen op afspraak worden ingezien. Zie voor het maken van een afspraak www.brummen.nl. Bezwaar Belanghebbenden kunnen bezwaar maken tegen het genomen besluit. Dit is geregeld in de Algemene wet bestuursrecht. Het maken van bezwaar kan alleen door binnen zes weken na de dag van verzending van het besluit een bezwaarschrift in te dienen bij de burgemeester, Postbus 5, 6970 AA Brummen. Een bezwaarschrift moet ten minste voorzien zijn van de naam, adres en handtekening van de indiener, datum van de brief, omschrijving van het besluit waartegen het bezwaar is gericht en de argumenten van het bezwaar. Het indienen van een bezwaarschrift schorst de werking van het besluit niet, tenzij bij het besluit anders is vermeld. Daarom kan tijdens de bezwaarschriftenprocedure een ‘voorlopige voorziening’ worden gevraagd bij de voorzieningenrechter van de Rechtbank Gelderland, Locatie Arnhem, Postbus 9030, 6800 EM Arnhem.

 

Onderwerp: evenementenvergunning, lokalebekendmakingen uit categorie lokalebekendmakingen.

Dit artikel verscheen op deEerbeekgids.nl op 01-06-2024.

Laat dit artikel viral gaan in Eerbeek, deel het met je vrienden!

Auteur

Picture of Redactie deEerbeekgids.nl
Redactie deEerbeekgids.nl

Weet wat er speelt in jouw buurt. Wij krijgen van de gemeente altijd als eerste de laatste vergunning aanvragen & andere bekendmakingen. Wij delen deze met onze lezers.

  1. Bekendmakingen eerbeek
  2. da582a1ff4855e630f380d479f1c216f

Gerelateerde berichten