Gemeente Brummen - Ingediende aanvraag reguliere omgevingsvergunning, het vervangen van de bestaande woning door een nieuwe woning, Smeestraat 35, Eerbeek

DeEerbeekgids.nl kreeg de volgende bekendmaking binnen: Gemeente Brummen - Ingediende aanvraag reguliere omgevingsvergunning, het vervangen van de bestaande woning door een nieuwe woning, Smeestraat 35, Eerbeek.

Meer informatie over deze bekendmaking:

Gemeente Brummen - Ingediende aanvraag reguliere/ uitgebreide omgevingsvergunning, het vervangen van de bestaande woning door een nieuwe woning, Smeestraat 35, Eerbeek.Kenmerk: 2023-2170Soort aanvraag: omgevingsvergunningProcedure: reguliereOntvangstdatum: 22-12-2023Omschrijving: het vervangen van de bestaande woning door een nieuwe woningLocatie: Smeestraat 35, EerbeekTer inzageDe aanvraag en de bijbehorende stukken liggen ter inzage in het gemeentehuis van Brummen. Deze kunnen op afspraak worden ingezien. Zie voor het maken van een afspraak www.brummen.nl. Deze bekendmaking heeft uitsluitend een informatief karakter. In dit stadium kan geen bezwaarschrift worden ingediend. Dat kan pas nadat er op de aanvraag om omgevingsvergunning is beslist.De beslissing op de aanvraag wordt ook in het gemeenteblad gepubliceerd.Burgemeester en wethouders van Brummen

 

Onderwerp: Ruimte en infrastructuur | Organisatie en beleid, officielepublicaties uit categorie officielepublicaties/gmb/2023.

Dit artikel verscheen op deEerbeekgids.nl op 30-12-2023.

Laat dit artikel viral gaan in Eerbeek, deel het met je vrienden!

Auteur

Redactie deEerbeekgids.nl
Redactie deEerbeekgids.nl

Weet wat er speelt in jouw buurt. Wij krijgen van de gemeente altijd als eerste de laatste vergunning aanvragen & andere bekendmakingen. Wij delen deze met onze lezers.

  1. Bekendmakingen Eerbeek
  2. gmb-2023-567295

Gerelateerde berichten