Gemeente Brummen - Ingediende aanvraag reguliere omgevingsvergunning, het verbouwen van het R&D gebouw voor kantoorfunctie, Karel van Gelreweg 22A, Eerbeek

DeEerbeekgids.nl kreeg de volgende bekendmaking binnen: Gemeente Brummen - Ingediende aanvraag reguliere omgevingsvergunning, het verbouwen van het R&D gebouw voor kantoorfunctie, Karel van Gelreweg 22A, Eerbeek.

Meer informatie over deze bekendmaking:

Gemeente Brummen - Ingediende aanvraag reguliere/ uitgebreide omgevingsvergunning, het verbouwen van het R&D gebouw voor kantoorfunctie, Karel van Gelreweg 22A, Eerbeek.Kenmerk: OW 2024-207Soort aanvraag: aanvraag vergunning behandelenProcedure: reguliereOntvangstdatum: 21-05-2024Omschrijving: het verbouwen van het R&D gebouw voor kantoorfunctieLocatie: Karel van Gelreweg 22A, EerbeekTer inzageDe aanvraag en de bijbehorende stukken liggen ter inzage in het gemeentehuis van Brummen. Deze kunnen op afspraak worden ingezien. Zie voor het maken van een afspraak www.brummen.nl. Deze bekendmaking heeft uitsluitend een informatief karakter. In dit stadium kan geen bezwaarschrift worden ingediend. Dat kan pas nadat er op de aanvraag om omgevingsvergunning is beslist.De beslissing op de aanvraag wordt ook in het gemeenteblad gepubliceerd.Burgemeester en wethouders van Brummen

 

Onderwerp: Ruimte en infrastructuur | Organisatie en beleid, officielepublicaties uit categorie officielepublicaties/gmb/2024.

Dit artikel verscheen op deEerbeekgids.nl op 08-06-2024.

Laat dit artikel viral gaan in Eerbeek, deel het met je vrienden!

Auteur

Picture of Redactie deEerbeekgids.nl
Redactie deEerbeekgids.nl

Weet wat er speelt in jouw buurt. Wij krijgen van de gemeente altijd als eerste de laatste vergunning aanvragen & andere bekendmakingen. Wij delen deze met onze lezers.

  1. Bekendmakingen eerbeek
  2. gmb-2024-248136

Gerelateerde berichten