Gemeente Brummen – Verlengen beslistermijn reguliere omgevingsvergunning, het realiseren van 2 appartementen, Stuijvenburchstraat 147, Eerbeek

DeEerbeekgids.nl kreeg de volgende bekendmaking binnen: Gemeente Brummen – Verlengen beslistermijn reguliere omgevingsvergunning, het realiseren van 2 appartementen, Stuijvenburchstraat 147, Eerbeek.

Meer informatie over deze bekendmaking:

Gemeente Brummen – Verlengen beslistermijn reguliere omgevingsvergunning, het realiseren van 2 appartementen, Stuijvenburchstraat 147, Eerbeek.Kenmerk: 2023-2180Soort aanvraag: omgevingsvergunningProcedure: reguliereOntvangstdatum: 28-12-2023Omschrijving: het realiseren van 2 appartementenLocatie: Stuijvenburchstraat 147, EerbeekVerlengingstermijn: 6 wekenDit betreft een kennisgeving van een besluit tot verlengen van de beslistermijn met maximaal zes weken, op een aanvraag om omgevingsvergunning. Hiertegen kunnen derden geen bezwaar maken.Inzien aanvraagDe aanvraag en de bijbehorende stukken liggen ter inzage in het gemeentehuis van Brummen. Deze kunnen op afspraak worden ingezien. Zie voor het maken van een afspraak www.brummen.nl.Burgemeester en wethouders van Brummen

 

Onderwerp: Ruimte en infrastructuur | Organisatie en beleid, officielepublicaties uit categorie officielepublicaties/gmb/2024.

Dit artikel verscheen op deEerbeekgids.nl op 21-02-2024.

Laat dit artikel viral gaan in Eerbeek, deel het met je vrienden!

Auteur

Redactie deEerbeekgids.nl
Redactie deEerbeekgids.nl

Weet wat er speelt in jouw buurt. Wij krijgen van de gemeente altijd als eerste de laatste vergunning aanvragen & andere bekendmakingen. Wij delen deze met onze lezers.

  1. Bekendmakingen Eerbeek
  2. gmb-2024-77677

Gerelateerde berichten