Gemeente Brummen - Ingediende aanvraag reguliere omgevingsvergunning, het verbreden van de inrit, Papiermolen 107, Eerbeek

DeEerbeekgids.nl kreeg de volgende bekendmaking binnen: Gemeente Brummen - Ingediende aanvraag reguliere omgevingsvergunning, het verbreden van de inrit, Papiermolen 107, Eerbeek.

Meer informatie over deze bekendmaking:

Gemeente Brummen - Ingediende aanvraag reguliere/ uitgebreide omgevingsvergunning, het verbreden van de inrit, Papiermolen 107, Eerbeek.Kenmerk: OW 2024-76Soort aanvraag: aanvraag vergunning behandelenProcedure: reguliereOntvangstdatum: 26-02-2024Omschrijving: het verbreden van de inritLocatie: Papiermolen 107, EerbeekTer inzageDe aanvraag en de bijbehorende stukken liggen ter inzage in het gemeentehuis van Brummen. Deze kunnen op afspraak worden ingezien. Zie voor het maken van een afspraak www.brummen.nl. Deze bekendmaking heeft uitsluitend een informatief karakter. In dit stadium kan geen bezwaarschrift worden ingediend. Dat kan pas nadat er op de aanvraag om omgevingsvergunning is beslist.De beslissing op de aanvraag wordt ook in het gemeenteblad gepubliceerd.Burgemeester en wethouders van Brummen

 

Onderwerp: Ruimte en infrastructuur | Organisatie en beleid, officielepublicaties uit categorie officielepublicaties/gmb/2024.

Dit artikel verscheen op deEerbeekgids.nl op 01-03-2024.

Laat dit artikel viral gaan in Eerbeek, deel het met je vrienden!

Auteur

Redactie deEerbeekgids.nl
Redactie deEerbeekgids.nl

Weet wat er speelt in jouw buurt. Wij krijgen van de gemeente altijd als eerste de laatste vergunning aanvragen & andere bekendmakingen. Wij delen deze met onze lezers.

  1. Bekendmakingen Eerbeek
  2. gmb-2024-94173

Gerelateerde berichten