Havekes Kleinbouw

Havekes Kleinbouw is een Bouwbedrijf gelegen aan Boerenstraat 14 in Eerbeek.

Meer informatie over Havekes Kleinbouw in Eerbeek

Havekes Kleinbouw is een eenmansbedrijf gevestigd in Eerbeek en heeft veel ervaring in verbouwingen, renovatie, onderhoudswerk en nieuwbouw voor met name de kleinbouw en de particuliere sector. Ze staan bekend om hun klantgerichtheid en persoonlijk contact, wat garant staat voor service, kwaliteit en betrouwbaarheid. De werkzaamheden die ze aanbieden zijn divers, variërend van het plaatsen van een dakkapel of veranda, het onderhouden van gebouwen, het vervangen van een kozijn, de renovatie van een badkamer, het plaatsen van een garage, schuur of tuinhuisjes tot aanbouw of verbouwing van een woning. Voor meer informatie of een offerte kunt u vrijblijvend contact opnemen via e-mail of telefonisch. Havekes Kleinbouw is gevestigd aan de Boerenstraat 14 in Eerbeek.

Wil je weten wat Havekes Kleinbouw verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Havekes Kleinbouw of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Havekes Kleinbouw? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Havekes Kleinbouw het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Eerbeek. Opzoek naar Havekes Kleinbouw reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Havekes Kleinbouw

Bezoekers bekeken ook