HEMA Eerbeek

HEMA Eerbeek is een Warenhuis gelegen aan Oranje Nassauplein 17 in Eerbeek.

Meer informatie over HEMA Eerbeek in Eerbeek

Je kunt je bestelling bij HEMA Eerbeek thuis laten bezorgen of in de winkel ophalen. Als je kiest voor thuisbezorging, wordt je bestelling binnen 1-2 werkdagen geleverd nadat je voor 22:00 uur hebt besteld. Als je kiest voor ophalen in de winkel, kun je je bestelling binnen 1-3 werkdagen ophalen. Je hebt dan 14 dagen de tijd om je bestelling op te halen. Je kunt veel HEMA artikelen binnen 30 dagen retourneren of ruilen, maar er zijn wel enkele voorwaarden. Zo moet het artikel onbeschadigd zijn en in de originele verpakking zitten. Ook zijn er enkele artikelen die niet geretourneerd kunnen worden, zoals gebak en op maat gemaakte artikelen. Daarnaast kun je bij HEMA je oude apparaten gratis inleveren bij aankoop van een nieuw huishoudelijk apparaat. In de buurt van HEMA Eerbeek zijn ook andere HEMA winkels te vinden, zoals in Apeldoorn, Velp en Zutphen.

Wil je weten wat HEMA Eerbeek verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van HEMA Eerbeek of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij HEMA Eerbeek? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je HEMA Eerbeek het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Eerbeek. Opzoek naar HEMA Eerbeek reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. HEMA Eerbeek

Bezoekers bekeken ook