Kruijer meubelstoffering

Kruijer meubelstoffering is een Stofferingszaak gelegen aan Oranje Nassauplein 24 in Eerbeek.

Meer informatie over Kruijer meubelstoffering in Eerbeek

Kruijer Meubelstoffering is een ervaren meubelstoffeerderij die al meer dan 25 jaar actief is. Theo Kruijer, de eigenaar, heeft expertise in het bekleden van meubels en het vlechten van rieten en biezen stoelen. Ze streven ernaar om aan de wensen van de klant te voldoen en bieden verschillende manieren om contact op te nemen, zoals telefonisch, via de app, e-mail of het chatsysteem op hun website. Ze bieden ook gratis en vrijblijvende bezoeken aan, waarbij ze stalen van verschillende materialen meenemen om te bekijken. Het werkgebied van de meubelstoffeerderij strekt zich uit buiten hun locatie in Eerbeek, dus informeer naar de mogelijkheden. Ze gebruiken duurzame materialen, waaronder gerecyclede stoffen en leer van runderen uit Zuid-Amerika en Canada. Daarnaast bieden ze ook de mogelijkheid om los materiaal te kopen voor doe-het-zelf projecten. Klanten krijgen ook garantie op het werk, met afnemende percentages gedurende vier jaar.

Wil je weten wat Kruijer meubelstoffering verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Kruijer meubelstoffering of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kruijer meubelstoffering? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kruijer meubelstoffering het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Eerbeek. Opzoek naar Kruijer meubelstoffering reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Kruijer meubelstoffering

Bezoekers bekeken ook