Schoonheidssalon Jeannette

Schoonheidssalon Jeannette is een Schoonheidssalon gelegen aan Molenaarserf 26 in Eerbeek.

Meer informatie over Schoonheidssalon Jeannette in Eerbeek

Ik ben Jeannette Heezen, een schoonheidsspecialiste uit Eerbeek, en ik verwelkom u graag op mijn website. In mijn salon kunt u terecht voor diverse gezichtsbehandelingen en kleine behandelingen zoals epileren, verven van wimpers/wenkbrauwen en harsen van gezicht of lichaam. Alles wordt gedaan in een ontspannen sfeer met persoonlijke aandacht. Ik werk met producten van Dr. R. A. Eckstein, die zich aanpassen aan de behoeften van uw huid. Het is belangrijk om onze huid goed te verzorgen, ook thuis, om zo verzorgd mogelijk ouder te worden. De producten die ik gebruik tijdens de behandelingen zijn ook te koop in de salon. Mijn schoonheidssalon bestaat sinds november 1988 en biedt een mooie en sfeervolle omgeving waar huidverzorging, persoonlijke aandacht en ontspanning samenkomen. Als u vragen heeft of een afspraak wilt maken, kunt u contact met mij opnemen via de contactinformatie op mijn website.

Wil je weten wat Schoonheidssalon Jeannette verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Schoonheidssalon Jeannette of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Schoonheidssalon Jeannette? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Schoonheidssalon Jeannette het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Eerbeek. Opzoek naar Schoonheidssalon Jeannette reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Schoonheidssalon Jeannette

Bezoekers bekeken ook