Slagerij Van der Horst

Slagerij Van der Horst is een Slagerij gelegen aan Kloosterstraat 4 in Eerbeek.

Meer informatie over Slagerij Van der Horst in Eerbeek

Slagerij van der Horst biedt een breed scala aan barbecue- en gourmetopties, evenals cateringdiensten. Ze hebben barbecue totaalpakketten, vleespakketten en bijgerechten, evenals gourmet- en partypanopties. Ze bieden ook speciale pakketten voor Sarah en Abraham vieringen, evenals tapasplateaus en gourmetschotels. Daarnaast hebben ze smulstenen en verschillende bijgerechten om van elke maaltijd een feestje te maken. U kunt controleren of ze bezorgen op uw locatie door uw postcode in te voeren. Ze zijn gevestigd in Eerbeek en u kunt contact met hen opnemen via telefoonnummer 0313 - 65 1227.

Wil je weten wat Slagerij Van der Horst verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Slagerij Van der Horst of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Slagerij Van der Horst? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Slagerij Van der Horst het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Eerbeek. Opzoek naar Slagerij Van der Horst reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Slagerij Van der Horst

Bezoekers bekeken ook