SV Eerbeekse Boys

SV Eerbeekse Boys is een Voetbalclub gelegen aan Veldkantweg 8A in Eerbeek.

Meer informatie over SV Eerbeekse Boys in Eerbeek

De afgelopen weken zijn er meldingen binnengekomen over overlast veroorzaakt door voetballende jeugd uit zowel Loenen als Eerbeek bij de buurvereniging Loenermark. Neenah Coldenhove is op zoek naar nieuwe collega's en geïnteresseerden kunnen contact opnemen met het genoemde mailadres. Bij Eerbeekse Boys waren er drukke weekenden vanwege het jaarlijkse voetbalkamp, de afsluiting van het seizoen 2022/2023 en de Derby Cup tegen Loenermark. De materiaalman van Eerbeekse Boys, Wim Arends, heeft aangegeven te stoppen en wordt binnenkort bedankt voor zijn inzet. Er is ook een vacature voor een bestuurslid voetbalzaken waarbij ondersteunende taken zoals het wedstrijdsecretariaat en de scheidsrechters worden gevraagd. Er heeft een geslaagd paastoernooi plaatsgevonden en er worden verschillende evenementen en activiteiten georganiseerd. Dirk Loenen is de nieuwe kantinebeheerder bij Eerbeekse Boys en er zijn nog vrijwilligers nodig voor kantinediensten.

Wil je weten wat SV Eerbeekse Boys verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van SV Eerbeekse Boys of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij SV Eerbeekse Boys? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je SV Eerbeekse Boys het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Eerbeek. Opzoek naar SV Eerbeekse Boys reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. SV Eerbeekse Boys

Bezoekers bekeken ook