the GameBlock

the GameBlock is een Softwarebedrijf gelegen aan Dierenseweg 4 in Eerbeek.

Meer informatie over the GameBlock in Eerbeek

Bij The GameBlock kun je samen een spel spelen op een groot scherm, waarbij je smartphone fungeert als game-controller. Problemen worden snel en accuraat opgelost en met het Onderhoud & Service contract heb je recht op nieuwe spellen om de zes maanden. The GameBlock gelooft dat logica je van A naar B brengt, maar verbeelding je overal kan brengen. Op de website zijn ook spelvideo's en berichten op de tijdlijn te vinden. Helaas lijkt het Nederlandse voetbalelftal niet mee te werken aan een feeststemming in uw zaak, waardoor uw voetbalbeamer werkeloos aan het plafond hangt. Je kunt contact opnemen met The GameBlock via telefoonnummer 0313 785336 of het contactformulier op de website.

Wil je weten wat the GameBlock verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van the GameBlock of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij the GameBlock? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je the GameBlock het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Eerbeek. Opzoek naar the GameBlock reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. the GameBlock

Bezoekers bekeken ook