Camping De Brummel

Camping De Brummel is een Kampeerterrein gelegen aan Brummenseweg 10A in Eerbeek.

Meer informatie over Camping De Brummel in Eerbeek

Camping de Brummel is een mooie camping gelegen op een melkveebedrijf in Eerbeek. De camping heeft 25 ruime kampeerplekken en kijkt uit over een weiland waar koeien grazen. In 2017 is er een nieuw sanitairgebouw geopend met vijf douches, een invalidentoilet, een ruimte met wasmachine en koelkast, en een overdekte afwasplek. Er is ook een speciale accommodatie genaamd "Brummeltje" geschikt voor twee personen. De camping wordt elk jaar steeds mooier en er is een video beschikbaar die een goed beeld geeft van de camping en de omgeving. Helaas is de camping vol tijdens Hemelvaart en Pinksteren in 2023. Marcel en Marieke Jochems heten gasten van harte welkom.

Wil je weten wat Camping De Brummel verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Camping De Brummel of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Camping De Brummel? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Camping De Brummel het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Eerbeek. Opzoek naar Camping De Brummel reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Camping De Brummel

Bezoekers bekeken ook