Naturistenvereniging Lichtbond Gelre

Naturistenvereniging Lichtbond Gelre is een Kampeerterrein gelegen aan Eerbeekse Veldpad 1 in Eerbeek.

Meer informatie over Naturistenvereniging Lichtbond Gelre in Eerbeek

LBGelre is een naturistische vereniging met een terrein in de Veluwezoom. Het terrein is gelegen in een bosrijke omgeving en biedt rust en gastvrijheid. Leden verzorgen het beheer van het terrein zelf en er zijn diverse voorzieningen, zoals een dagverblijf, caravanplaatsen, een zonnewei, kinderbadje en kinderspeelplaats. Op het terrein kunnen leden en gasten ook e-bikes huren. Gelre is een Prettig Bloot-locatie die veel aandacht besteedt aan veiligheid, vrijheid, respect, openheid en gastvrijheid. Daarnaast is er een trekkershut voor 2 personen beschikbaar. Op Gelre worden ook activiteiten georganiseerd, zoals een sauna op zaterdagen en gezellige avonden aan de bar. Gasten zijn welkom om deel te nemen aan deze activiteiten. Op het terrein is gratis wifi beschikbaar en in de omgeving is er veel te zien en te doen.

Wil je weten wat Naturistenvereniging Lichtbond Gelre verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Naturistenvereniging Lichtbond Gelre of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Naturistenvereniging Lichtbond Gelre? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Naturistenvereniging Lichtbond Gelre het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Eerbeek. Opzoek naar Naturistenvereniging Lichtbond Gelre reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Naturistenvereniging Lichtbond Gelre

Bezoekers bekeken ook