Esther van Maanen Hair & Make up

Esther van Maanen Hair & Make up is een Schoonheidssalon gelegen aan Gravin van Burenlaan 29 in Eerbeek.

Meer informatie over Esther van Maanen Hair & Make up in Eerbeek

Hair & make-up artist Esther van Maanen is al bijna 20 jaar actief in het vak. Ze heeft gewerkt aan verschillende editorial photoshoots voor bekende nationale en internationale magazines, reist regelmatig naar New York, Milaan en Parijs om topstylist Luigi Murenu te assisteren tijdens Fashion Weeks en heeft zelfs meegewerkt aan de Victoria's Secret Fashion Show. Naast haar werk op LINDA.tv, waar ze haar eigen beautyvlog heeft, geeft Esther ook make-up workshops voor iedereen die wil leren hoe je zelf mooie make-up kunt aanbrengen. Ze is zelfstandig werkzaam in Nederland en wordt internationaal vertegenwoordigd door Nina Klein.

Wil je weten wat Esther van Maanen Hair & Make up verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Esther van Maanen Hair & Make up of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Esther van Maanen Hair & Make up? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Esther van Maanen Hair & Make up het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Eerbeek. Opzoek naar Esther van Maanen Hair & Make up reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Esther van Maanen Hair & Make up

Bezoekers bekeken ook