Kapsalon MiriaN

Kapsalon MiriaN is een Kapper gelegen aan T.M.C. Asserstraat 13 in Eerbeek.

Meer informatie over Kapsalon MiriaN in Eerbeek

Bij kapsalon Mirian kun je terecht voor zowel mannen als vrouwen, of je nu krullen of stijl haar hebt. Je kunt er terecht voor knippen en kleuren en krijgt altijd goed advies. Ook voor speciale gelegenheden, zoals bruiloften, kun je bij Mirian terecht voor een feestkapsel. Je kunt een afspraak maken via mail of telefoon, en als je wilt annuleren of verzetten moet je dit minimaal 24 uur van tevoren doen. Mirian is gespecialiseerd in het knippen van zowel dames, heren als kinderen en neemt ruim de tijd voor haar klanten. Ze is ook ervaren in het omgaan met krullend haar. Voor meer informatie over kleuringen en andere producten kun je langslopen of een e-mail sturen. Mirian is een ervaren hairstylist die alle aandacht heeft voor haar klanten en genoeg tijd neemt. Als je inspiratie nodig hebt voor een nieuw kapsel, kun je een afspraak maken of bellen. De kapsalon is gevestigd in Eerbeek en is bereikbaar via telefoon en e-mail.

Wil je weten wat Kapsalon MiriaN verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Kapsalon MiriaN of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kapsalon MiriaN? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kapsalon MiriaN het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Eerbeek. Opzoek naar Kapsalon MiriaN reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Kapsalon MiriaN

Bezoekers bekeken ook