Vita32 Conceptstore & Hairsalon

Vita32 Conceptstore & Hairsalon is een Kapper gelegen aan Stuijvenburchstraat 143a in Eerbeek.

Meer informatie over Vita32 Conceptstore & Hairsalon in Eerbeek

Vita32 is een eigentijdse conceptstore en kapsalon waar je zowel online als in de winkel in Eerbeek terecht kunt voor woonaccessoires. Ze bieden een breed assortiment aan woontextiel, zoals kussens en plaids, evenals leuke mokken voor in de keuken en posters voor de babykamer. Met merken zoals Gusta, Rusttik Lys, Housevitamin en Zoedt is er voor elke ruimte in huis wel een passend woonaccessoire te vinden. Bestellingen worden leuk ingepakt en kunnen worden verzonden of opgehaald in de winkel. Bij besteding boven de €50,- betaal je geen verzendkosten. Naast woonaccessoires kun je bij Vita32 ook terecht voor knip- en kleurbehandelingen. Zowel online als in de salon kun je een afspraak maken. Ze bieden persoonlijke service en helpen graag bij het uitzoeken van accessoires of het vinden van een speciale eye-catcher.

Wil je weten wat Vita32 Conceptstore & Hairsalon verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Vita32 Conceptstore & Hairsalon of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Vita32 Conceptstore & Hairsalon? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Vita32 Conceptstore & Hairsalon het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Eerbeek. Opzoek naar Vita32 Conceptstore & Hairsalon reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Vita32 Conceptstore & Hairsalon

Bezoekers bekeken ook