Tennis-Club Eerbeek

Tennis-Club Eerbeek is een Tennisvereniging gelegen aan Harderwijkerweg 7-A in Eerbeek.

Meer informatie over Tennis-Club Eerbeek in Eerbeek

Tennisclub Eerbeek (TCE) is een tennisclub gelegen aan de rand van Eerbeek, met 9 kunstgrasbanen, een oefenkooi en een gezellig clubhuis. Het tennissen kan het hele jaar door, ook in de wintermaanden. De club is aangesloten bij de KNLTB en Tenniskids en binnenkort zullen er ook padelbanen worden gerealiseerd op het park. Niet-leden kunnen overdag een baan huren, maar de avonduren zijn gereserveerd voor leden. Daarnaast biedt de club tennislessen aan op maat, waarbij niet alleen de technieken en tactieken worden geleerd, maar ook belangrijke vaardigheden zoals discipline en teamwork. Tennisclub Eerbeek heeft meer dan 400 sportieve leden en nodigt iedereen uit om lid te worden en de spanning en uitdaging van tennis op alle niveaus te ervaren.

Wil je weten wat Tennis-Club Eerbeek verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Tennis-Club Eerbeek of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Tennis-Club Eerbeek? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Tennis-Club Eerbeek het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Eerbeek. Opzoek naar Tennis-Club Eerbeek reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Tennis-Club Eerbeek

Bezoekers bekeken ook